Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Artisan

U vindt bij ons een ruim aanbod prachtige tafels, stoelen en dressoirs van Artisan. De meubels bestaan in tal van houtsoorten, afwerkingen en maten. Maatwerk is ook mogelijk.

De meubels worden gemaakt met veel oog voor detail, liefde voor het materiaal, en afgewerkt met milieuvriendelijke oliën.
Dit vakmanschap en de samenwerking met bekende ontwerpers resulteert in unieke designmeubelen van ongeziene kwaliteit. Artisan heeft hiervoor al meedere design awards in ontvangst mogen nemen!

Diepe liefde voor hout

Net als onze designs en producten. Hout is altijd deel geweest van onze opvoeding, cultuur, ons leven en ons wezen.. Als geen ander voelen wij dit materiaal aan, weten we het te bewerken, behandelen en te vormen.

"Feel our love for wood"

Dit is bij Artisan geen loze slogan!
Als eigenaar van een Artisan product kunt u er zeker van zijn dat u iets speciaals in handen heeft, iets om trots op te zijn, iets om te koesteren.

Artisan werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht en vernieuwende, speelse designs, zorgt er voor dat ieder Artisan product spreekt, leeft en plezier ademt.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties