Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

BCTD Barkruk

NIET aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

De Deense ontwerper Michael Poulsen is erin geslaagd in opdracht van de Japanse exclusieve meubelfabrikant  CondeHouse de traditionele waarden van Japanse houtbewerking te combineren met Deens design om de BCTD (“Be Seated”) barkruk te creëren.
Zonder afbreuk te doen aan comfort en functie, is de kruk een uitnodiging voor casual zitten. De BCTD barkruk is een minimalistisch stuk met sterke sculpturale waarden en wordt aangeboden in natuur es en bekleed met stoffen Tonica 2 en Field 2 van de Deense stoffenproducent Kvadrat of met Baltique leder van de gerenommeerde Zweedse lederleverancier Elmo.

Merk :
Conde House

Product type :
Barkruk

Rubriek :
Tafelen

Productinformatie

Afmetingen

B: 45 cm
H: 81 cm
D: 27 cm

Materiaal

Houtsoort: massieve es, natuur gelakt
Bekleding zit: stoffen Tonica 2 en Field 2 van Kvadrat of leder Baltique van de lederleverancier Elmo

Design: Michael Poulsen

Michael  Poulsen werd geboren in 1974 in Denemarken. In zijn vroege jeugd toonde hij al zijn grote interesse en potentieel op het gebied van creativiteit toen hij op 11-jarige leeftijd deelnam aan zijn eerste nationale ontwerpwedstrijd.
Hij begon zijn master in Architectuur aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in 1994 en voltooide de School voor Architectuur in 2000. Door de jaren heen concentreerde hij zich op het verfijnen van zijn “Clean – cut- design” om steeds gedetailleerder te worden. Zijn idee van ontwerpen is gebaseerd op het aanbieden van oplossingen als opvallende perfecte harmonieën van schoonheden en functies.
Hij won reeds verschillende prijzen en onderscheidingen in een breed scala van gebieden zoals categorieën zoals verlichting, meubels, producten, grafisch en industrieel ontwerp.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties