Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Tafel Karen

NU aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

Karen is een minimalistische tafel met een slank en strak silhouet in massief eiken. Ze lijkt ontdaan te zijn van alles wat overbodig is en is tegelijkertijd ontworpen met oog voor detail.
De dikte van de bladrand bedraagt slechts 4,5 cm evenals de zijden van de vierkante poot wat resulteert in de mooie verhoudingen die tafel Karen heeft. Meegenomen is dat er zo veel beenruimte geboden wordt en dat armstoelen probleemloos onder de tafel kunnen geschoven worden.
Zo is de kopse kant van de tafelbladrand het verlengde van het tafelblad zodat de houtstructuur mooi doorloopt en zijn de poten in verstek verbonden met het blad.
Bovendien is eettafel Karen uitzonderlijk stabiel dankzij een doordachte onderhuidse metalen constructie. Zo is een tafellengte van 3 meter zonder extra ondersteuning geen enkel probleem.

Merk :
Noordkaap

Product type :
Vergadertafel

Rubriek :
Tafelen, Werken

Productinformatie

Afmetingen

l: van 90 tot 300 cm
b: van 70 tot 140 cm
h: 75 cm
Maatwerk mogelijk

Materiaal

Massief hout: eik

Behandeling: geolied of gelakt in diverse kleuren

Kwaliteit van lokale productie

Karen combineert duurzaamheid en weerstand van massief eiken in diverse behandelingen en kleuren met elegantie en fijnheid. Ze past zo perfect in hedendaagse ruimtes maar eveneens in een klassiek interieur.

Eettafel Karen wordt in familiaal meubelbedrijf in Vlaams-Brabant naar wens voor U vervaardigd. Tot 300 cm lengte en 140 cm breedte kiest Uzelf het formaat. Zo kan ook de standaardhoogte van 75 cm probleemloos naar wens verhoogd of verlaagd worden.

Door dit grote formaat is de tafel tevens uiterst geschikt voor werkplekken, vergaderruimtes of plaatsen waar er behoefte is om meer mensen rond de tafel te ontvangen. Kabeluitsparingen voor bedrading van computers vormen geen enkel probleem.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties