Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Slaapwijzer Flowsleeping

NU aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

Een mens is gemaakt om ’s nachts te bewegen. Je mag tijdens je nachtrust nóóit in je bewegingsvrijheid belemmerd worden. Wie lang in dezelfde houding ligt, ontwikkelt klachten. Een ‘gewoon’ bed duwt het lichaam in een onbeweeglijke toestand. Daarom kiezen wij bewust voor de systemen van Slaapwijzer.  Hun Flowsleeping slaapsysteem is fundamenteel anders. Het beweegt met je mee. Het geeft je de ruimte om klachtenvrij én uitgerust te ontwaken.

Merk :
Slaapwijzer

Product type :
Bed

Rubriek :
Slapen

Productinformatie

Afmetingen

Volledig naar wens

 

Additionele informatie

Interflow: bandwerk met 46 verende latten
Flowform: bandwerk met zelfregulerende schotels

Altijd de perfecte slaaphouding.

In het Flowsleeping slaapsysteem van Slaapwijzer bestaan twee varianten zelfregulerende lattenbodems die zich automatisch aan elke houding aanpassen.

Beide slaapsystemen zijn gebaseerd op een houten raamwerk waarin parallel aan de lange binnenzijden banden gemonteerd zijn. Bij Interflow glijdt over dit bandwerk een bodem uit 46 verende beuken latten. Bij Flowform zweven over deze banden schotels.

Hoe werkt flowsleeping in de praktijk?

Zodra een lat of schotel door bijvoorbeeld een heup of schouderpunt wordt belast, zal dit element (= lat of schotel) zich naar beneden verplaatsen en de druk wegnemen. De naastgelegen elementen reageren hierop door omhoog te gaan en het lichaam op te zoeken (is zelfregulerend) met een groter draagvlak als resultaat. Een schotelbodem reageert sneller en voelt daardoor soepeler aan dan de bodem met verende latten.

Opdat de bodem zich optimaal aan ons lichaam zou blijven aanpassen, wordt de bodem gecombineerd met een uiterst soepele en beweeglijke matras dankzij een kern van natuurlatex.

Natuurlatex is zeer elastisch en ventileert daarenboven optimaal dankzij de aanwezige luchtkanaaltjes. De natuurlijke Tencel-hoes rondom de natuurlatex-kern is sterk vocht opnemend en milieuvriendelijk. Dankzij de aanwezige zilvergaren heeft de hoes een antibacteriële werking.

Ga naar het volledige Slaapwijzer gamma.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties