Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Miro Tafel

NIET aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

Tafel Miró, het hart en de ziel van de eetkamer.
Geïnspireerd door werken van de Catalaanse schilder Joan Miró, doet de vorm van de Miró tafel denken aan een futuristisch, schijnbaar gewichtloos object dat in de ruimte zweeft en wordt ondersteund door vier poten. Zoals gebruikelijk bij TEAM 7 is Miró – dat de liefde voor vakmanschap in veel details weerspiegelt – volledig gemaakt van massief hout.
Het ronde tafelblad maakt van deze eettafel een bijzonder communicatieve plek die zowel kleine stadsappartementen als ruime eetkamers zal verrijken.

Merk :
Team 7

Product type :
Tafel

Rubriek :
Tafelen

Productinformatie

Afmetingen

Vast blad:
90,100,110,120,130,160 Ø cm
Verlengbaar:
110 Ø + 50 cm
120,130 Ø + 60 cm
h: 75 cm

Materiaal

Houtsoorten: Massief hout – elzenhout, beuk, kernbeuk, (wilde) eik, kers en  (wild) noten, wit of natuur geolied

Moederblad en/of legplanken in hout en/of bekleed met gekleurd mat of blinkend glas of keramisch blad

De geïntegreerde en onzichtbare technologie zorgt voor nog meer gebruikscomfort.

Tegelijkertijd zorgt de onzichtbaar geïntegreerde technologie voor meer comfort, of je nu kiest voor de uitschuifbare of niet-uitschuifbare tafel.
Het verzonken draaiplateau in massief hout, gekleurd glas of keramiek is een zwierig detail van de Miró niet-uitschuifbare tafel – een echt hoogtepunt en praktisch element bij elke grote bijeenkomst. Vier kogelgelagerde, driedimensionaal verstelbare wielen zorgen voor een heerlijk rustige loop en een perfect op elkaar afgestemde draaibeweging, zodat elke gast weer wil rondlopen.

Krijg in een mum van tijd meer ruimte.
Miró inspireert ook als uitschuifbare tafel met stijl en verfijning. De innovatieve uitschuiftechniek is teruggebracht tot een minimale hoogte en is bijna onzichtbaar geïntegreerd in de tafel achter het tafelframe dat synoniem is geworden met miró. Hierdoor is het mogelijk om comfortabel te zitten met maximale beenruimte. De bidirectionele, soft-close-zwenktechnologie maakt het gemakkelijk om de geïntegreerde tafelinzetstukken geruisloos te openen en te sluiten en zorgt voor extra comfort en veiligheid. Een handig detail in de uitbreidingstechnologie is het scharnierende vulpaneel op het tafelinzetstuk dat de uittrekbare rails verborgen houdt, zelfs wanneer de tafel is uitgeschoven, wat zorgt voor een consistente look. Een mechanisch vergrendelingselement zorgt voor maximale stabiliteit en veilig gesloten tafelbladverbindingen.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties