Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Mila Dressoir

NU aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

Ben je op zoek naar een verfijnd, hoogwaardig massief houten meubel met een zachte, organische uitstraling? Ontdek ons uitgebreide kastenprogramma, Mila.

 

 

Merk :
Noordkaap

Product type :
Dressoir

Rubriek :
Opbergen, Tafelen

Blikvanger in de Mila-collectie

Dit dressoir trekt onmiddellijk de aandacht dankzij de zacht afgeronde hoeken, het subtiele, zwevende bovenblad en het elegante metalen pootstel, waardoor het meubel jouw ruimte licht en luchtig vult. De verfijnde rondingen van het Mila dressoir creëren een prachtige balans met de robuuste uitstraling van het massieve hout.

De Mila-collectie

Ontdek ons uitgebreide kastenprogramma, Mila, bestaande uit zorgvuldig vervaardigde kasten, dressoirs en tv-meubelen, allemaal vervaardigd in massieve eik. Wat dit programma echt bijzonder maakt, is dat elk meubel op maat kan worden aangepast, of zelfs volledig op basis van jouw wensen kan worden samengesteld.

Samen met jou gaan we aan de slag om het perfecte meubel te ontwerpen voor jouw interieur. Onze nauwe samenwerking met een ambachtelijke meubelfabrikant in Vlaams-Brabant garandeert dat het Mila-meubelprogramma met de grootste zorg en vakmanschap wordt vervaardigd. Zwaluwstaart- en pen-en-gatverbindingen worden overvloedig gebruikt in de productie, en we maken gebruik van hoogwaardig, modern meubelbeslag, zoals scharnieren en schuifgeleiders. Hierdoor combineren we het beste van twee werelden en leveren we kwalitatieve meubelen van topniveau.

Deze veelzijdige en prachtige Mila-meubelserie is exclusief verkrijgbaar bij Noordkaap. Ontdek de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van onze meubelen en geef jouw interieur een unieke, persoonlijke touch.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties