Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Kamuy Stoel

NU aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

De Kamuy (arm)stoel vertegenwoordigt het unieke resultaat van de uitstekende ontwerpvaardigheden van de Japanse ontwerper Naoto Fukasawa in samenwerking met de Japanse meester-houtbewerkingstechnologie van Conde House.
Een stoel zo simpel als een stoel – het déjà vu-gevoel van Kamuy past in elke omgeving, onopvallend met een duidelijke focus op kwaliteit en detail.
Het resultaat is een duurzame, royale en zeer comfortabele stoel in eik of noot, waarvan het uiterlijk bedoeld is om de vergankelijkheid van mode en trends te omzeilen.
De eetkamerstoel Kamuy die zowel visueel als fysiek een licht zitmeubel is, wordt met een houten, een gestoffeerde of een met leder beklede zit, met of zonder armleuningen en ook als lounge zetel met voetbank aangeboden.
Dit hoogwaardige, tijdloze meubelstuk past perfect in zowel het kantoor als de eetkamer en is de investering zeker waard!

Merk :
Conde House

Product type :
Eetkamerstoel

Rubriek :
Tafelen

Productinformatie

Afmetingen

h: 79 cm
d: 54 cm
b: 57 en 59 (armstoel) cm

Lounge zetel:
h: 73 cm
d: 66 cm
b: 71 cm

Materiaal

Houtsoort: massieve eik of noot
Behandeling: natuur geolied of zwart gelakt

Bekleding: hoogwaardige stoffen Kvadrat of Elmo leders

KAMUY

Conde House kondigt met trots het KAMUY-project aan – een collectie tafels en stoelen. Het succesvolle resultaat van de samenwerking tussen de gekende Japanse ontwerper Naoto Fukasawa en het exclusieve meubelbedrijf Conde House.

 

Design: Naoto Fukasawa

Voor de Kamuy-serie werkte industrieel ontwerper Naoto Fukasawa – wiens werk wereldwijd bekend is – samen met Conde House om “de stoel van alle stoelen” te creëren met een eenvoudig ontwerp gericht op ultiem comfort. Het idee voor een perfect geproportioneerde stoel is nu werkelijkheid.

Geboren in de prefectuur Yamanashi in 1956. Naoto Fukasawa heeft bij Seiko Epson en ID Two (nu IDEO San Francisco) gewerkt en heeft het kantoor van IDEO in Tokio opgericht en geleid. In 2003 werd Fukasawa onafhankelijk en richtte NAOTO FUKASAWA DESIGN op.
Fukasawa heeft een reputatie opgebouwd vanwege zijn stille krachtige ontwerpen en filosofieën die het menselijk sentiment belichamen. Hij heeft samengewerkt met tal van internationale bedrijven en merken. Zijn ontwerpen bestrijken een breed scala aan gebieden, van woonaccessoires en elektronische precisieapparatuur tot mobiliteit, meubels, binnenruimtes en architectuur.
Fukasawa ontving talrijke designprijzen, hij werd bekroond met de titel Royal Designer for Industry (Royal Society of Arts) en ontving in 2018 de Isamu Noguchi Award. Hij is professor aan de Tama Art University. Sinds 2012 is hij ook curator van The Japan Folk Crafts Museum.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties