Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Grand Lui Stoel

NIET aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

De Grand Lui stoel heeft in tegenstelling tot de Lui stoel armleuningen (2 hoogtes) die een gesloten zitting creëren. Het oorspronkelijke silhouet en de typerende plooien van de bekleding van de lui blijven volledig behouden, zodat de lui en de grand lui elkaar mooi aanvullen in een interieur. Het ontwerp is van de hand van Jacob Strobel.

Eersteklas zitcomfort
Net als bij de lui stoel is ook de grand lui uitgerust met een bekleding van ergonomische schuimvormen, afgewerkt met leder of stof, voor een uitstekend zitcomfort. De ergonomisch doordachte hoogte van de armleuningen maakt het zitcomfort compleet. Dit maakt grand lui de ideale eetkamerstoel voor talloze comfortabele uren aan tafel.

Merk :
Team 7

Product type :
Eetkamerstoel

Rubriek :
Tafelen

Productinformatie

Afmetingen

b: 56 cm
d: 63 cm
h: 87 cm

Materiaal

Massief hout – beuk, kernbeuk, eik, kers en noten, wit of natuur geolied
Stalen (draadonderstel) of aluminium (draaibaar onderstel) – gepolijst (glanzend), geslepen en gepoederlakt (RVS-look), zwart gepoederlakt

Zitkuip met leder of stof  in diverse kleuren bekleed. Binnen- en buitenkant kunnen in een andere bekleding en/of kleur

Kies je onderstel

Verschillende onderstelvarianten maken de grand lui veelzijdig inzetbaar. Hij kan worden gecombineerd met de lui stoel om bij tal van tafels en banken te passen. Ook in het thuiskantoor – zoals met sol of atelier – slaat hij een goed figuur.

Configureer je stoel

Onderstellen

Draadstaal
Het onderstel van draadstaal geeft grand lui een bijzondere lichtheid. Het combineert het design van een kruispoot met dat van een stoel met vier poten. Er is keuze uit een afwerking in glanzend chroom, roestvrij staal of matzwart. Om een perfecte stabiliteit te garanderen, kan het draadframe tijdens de montage ter plaatse nauwkeurig worden ingesteld.
Draaiend onderstel
Het luchtige, elegante draaiend onderstel van grand lui past met zijn organische design bij de zitting. Het kan chroomglanzend, matzwart of in roestvrij staal worden uitgevoerd. Een speciaal mechanisme dat de stoel bij het opstaan automatisch in de uitgangspositie terugdraait, zorgt voor extra comfort.
Natuurhout
Kruiselings verbonden en licht uitlopende poten met zichtbare houtverbindingen onderstrepen het vakmanschap en geven grand lui een grote stabiliteit. Een lichte ronding past perfect bij de elegante zitting.

Bekledingen

Net als bij een kledingstuk wordt de bekleding van de gewelfde rug aangespannen, terwijl aan de binnenzijde een aantrekkelijk plooienpatroon ontstaat dat subtiel doet denken aan een glimlach.

Leder

  • slijtvast en onderhoudsvriendelijk gepigmenteerd leder
  • onbehandeld natuurlijk leder

Stof

  • vocht- en temperatuurregulerende wol

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties