Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Flora TV-kast

NU aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

Bent u op zoek naar een strakke, hoogwaardige massief houten tv-kast die qua afmetingen mooi in uw kamer past en qua indeling de randapparatuur optimaal opbergt?
Dan biedt het meubelprogramma Flora mogelijk de oplossing!

Het kastenprogramma Flora bestaat uit een brede collectie zorgvuldig vervaardigde kasten, dressoirs en tv-meubelen in massieve eik waarbij elk meubel qua afmetingen, indeling en behandeling voor U kan aangepast of zelfs helemaal kan samengesteld worden!
Samen gaan we met u aan de slag om het perfecte meubel voor uw interieur te ontwerpen.

In nauwe samenwerking met een ambachtelijk Vlaams-Brabants meubelbedrijf worden deze meubels met de grootste zorg handmatig (alle maatwerk is hierdoor perfect mogelijk) vervaardigd. Zwaluwstaartverbindingen alsook pen-en-gatverbindingen zijn bij de productie van dit meubel legio. Tegelijkertijd wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig  en modern meubelbeslag zoals scharnieren en schuif- of klepgeleiders. Het beste van twee werelden wordt gecombineerd met kwaliteitsvolle meubelen als resultaat! De gewenste kabelopeningen, uitsparingen en verluchtingsgaten worden op de gepaste plaatsen tijdens de fabricatie van uw tv-meubel voorzien!

Een tv-kast uit deze Flora-collectie (zie bijgaande foto’s) trekt meteen de aandacht door het samenspel van horizontale en verticale lijnen. Dankzij de fijne zwart metalen poten lijkt de kast boven de grond te zweven waardoor het meubel optisch nauwelijks ruimte in beslag neemt!
Het verfijnde profiel van de meubelen creëert een mooie balans met de krachtige uitstraling van het massieve hout, een combinatie die de Flora-serie bijzonder om te zien maakt.

Deze veelzijdige en mooie Flora meubelserie wordt uitsluitend door Noordkaap aangeboden!

Merk :
Noordkaap

Product type :
TV-kast

Rubriek :
Opbergen

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties