Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Variér

De producten van Variér hebben een grote aanhang verworven bij op wellness en design gerichte mensen, dankzij de focus op wat goed is voor het lichaam in combinatie met een unieke vormgeving.

Ergonomie & Design in harmonie

De producten zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur, een hoge kwaliteit en een eenvoudige functionaliteit. Ze vormen op die manier een contrast met de wegwerpmaatschappij. Om die reden trekken de producten ook steeds meer waardebewuste consumenten.

Unieke filosofie & waarden

Variér® is een relatief jong Scandinavisch bedrijf dat is opgericht in de zomer van 2006. De producten die vandaag de dag bekend zijn onder de naam Variér® leidden een anoniem bestaan in een groot bedrijf. De mensen achter de producten en de rechten werden overgenomen door een aantal personen die er heilig in geloofden dat dit producten voor de toekomst waren.

Sindsdien heeft het bedrijf een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, waarin de geschiedenis en de filosofie achter de producten steeds duidelijker zijn geworden en er steeds meer nieuwe producten bijkomen.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties