Noordkaap / Merken / Moll

Moll

Moll bureaus groeien mee met uw kind : vanaf de eerste schooldag tot lang na de laatste dagen aan de hogeschool of universiteit.

Door de in hoogte en schuintegraad verstelbare tafels en stoelen, die je dynamisch doen zitten, creëert Moll voor iedere leeftijd en lichaamsbouw gezonde speel-, leer- en werkomstandigheden.

Een bureau van Moll is ergonomisch en slim bekeken : het past zich aan aan de noden van het kind en niet omgekeerd.
Het groeit mee  in 5 dimensies : in de hoogte, de breedte, de diepte, qua kleur en qua functie.

Alle Moll bureaus worden gemaakt in Duitsland volgens strenge veiligheidsnormen.  Er wordt zowel een kwaliteits- als een naleveringsgarantie van 5 jaar gegeven.

Downloads:

Elk product bevat een uitgebreide montagehandleiding.

Elk Moll bureau is in de hoogte verstelbaar.  Het tafelblad kan worden gekanteld omdat de zichtafstand tussen ogen en geschreven materiaal bij kinderen veel kleiner is dan bij volwassenen.  Daarom moet het geschreven materiaal dichter naar de ogen worden gebracht en niet de ogen naar het geschreven materiaal, omdat dat leidt tot een gebogen houding, die rug- en hoofdpijn of andere klachten kan veroorzaken.  De traploze instelling tot 30° is heel gemakkelijk te gebruiken want deze wordt ondersteund door twee spiraalveren in het tafelblad.  Door het trekken aan de greep onder het tafelblad kan deze uit elke stand worden verlaagd.

Moll Producten Overzicht
T7 Werkstation / Bureau
T7 Werkstation / Bureau
Winner
Winner
New Basic Ladeblokken
New Basic Ladeblokken
New Basic uitbreidingen
New Basic uitbreidingen
Maximo
Maximo
Scooter
Scooter
Bureau Joker
Bureau Joker
Champion Uitbreidingen
Champion Uitbreidingen
Ladeblok Cubic
Ladeblok Cubic
Bureau Champion
Bureau Champion