Noordkaap / Merken / MMooD

MMooD

Het nieuwe merk MMooD specialiseert zich in concepten en verhalen voor de meubelmarkt.

MMooD vertrekt daarom vanuit unieke objecten in plaats van collecties. Objecten die stuk voor stuk ‘vorm’ en ‘functie’ met elkaar verzoenen én die een toegevoegde functie hebben waardoor ze het leven aangenamer en comfortabeler maken.

MMooD  maakt designobjecten die aansluiten bij je levensstijl. Zo kan je je eigen meubelstuk kiezen dat past in jouw verhaal.

Respect voor de natuur staat centraal bij de productie van onze meubellijnen. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De ecologische oliën bevatten geen schadelijke stoffen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie. Het hele productieproces is dan ook zorgvuldig afgestemd om de ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden.

Bij MMooD staat respect voor de natuur centraal bij de productie van meubellijnen. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De ecologische oliën of lakken bevatten geen schadelijke stoffen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie. Het hele productieproces is dan ook zorgvuldig afgestemd om de ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden.

MMooD Producten Overzicht
O’Wall kasten
O’Wall kasten
4 Seconds Tafel
4 Seconds Tafel
Cirkante tafel MMooD
Cirkante tafel MMooD
Wings van MMooD
Wings van MMooD