Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Label Vandenberg

Duurzaam & Lokaal 

We streven naar minimale belasting van onze omgeving door tijdloze producten te maken met hoogwaardige en duurzame materialen. We minimaliseren transport door materialen lokaal te betrekken. Leer, een belangrijk onderdeel van onze producten, is een restproduct van de slachterij dat wordt veredeld en hergebruikt. Dit hergebruik is een eeuwenoude praktijk. We hechten ook waarde aan maatschappelijke aspecten, zoals onderwijs, veiligheid en gezondheid. De meubelen worden van A to Z gemaakt in het Nederlands Brabant. Kwaliteit gegarandeerd.

Een familieverhaal sinds 1991

Gerard en Ton van den Berg groeiden op in de Meubelfabriek van hun vader G.A. Van Den Berg Meubelen Hellevoetsluis. Als zonen van een meubelmaker weten Gerard en Ton haarfijn hoe zij dit ambacht moeten uitoefenen en moeten overbrengen naar de wereld om hen heen. Zo ook naar Marieke (dochter van Ton) en Jasper (zoon van Gerard) die al de 3e generatie meubelmakers zijn binnen de familie.
Door het ontwerpen van tijdloze meubelen met een duidelijke vormgeving en het gebruik van unieke natuurlijke materialen creëert LABEL | Vandenberg sinds 1991 meubelen die met je meeleven. Ton geniet inmiddels van zijn vrije tijd, maar de familie kan nog altijd een beroep doen op zijn kennis en expertise.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties