Noordkaap / Merken / Koinor

Koinor

Design zitmeubel van Koinor: de Evita sofa

Koinor is een belangrijke Duitse fabrikant van design zitmeubelen. De designers van Koinor werken met één simpel doel voor ogen: maximaal comfort voor wie zich in hun meubels nestelt. Het resultaat: sofa’s en relaxfauteuils waarin je zalig zit en lekker ontspant.

Koinor werkt al 60 jaar aan design zitmeubelen. Elk detail is belangrijk, van vorm tot bekleding, in leder of stof. Zelfs de decoratieve naden dragen bij aan esthetiek en zitcomfort.

“Sofas for friends” is de slogan. De zitmeubelen van Koinor vormen een oase van rust en ontspanning.

Heel bijzonder aan de Koinor meubelen is de onzichtbare technologie van TOUCH IT: de knop licht aanraken is genoeg om de positie van de meubelen aan te passen. Het knopje zit onzichtbaar in de bekleding verwerkt. Het is fascinerende technologie, met perfecte functionaliteit.

Indrukwekkende productiehallen van de design zitmeubelen

Koinor maakt zijn design zitmeubelen in Duitsland. De productiehallen zijn indrukwekkend en verrassend ruim, lichtkoepels geven een heerlijk ruimtegevoel aan de werknemers.  Net als voor de meubelen, telt ook voor het productieproces elk detail. Van bestelling tot levering, alles is geoptimaliseerd voor efficiëntie.

Bekleding is kunst

Voor Koinor is bekleding van de meubelen een kunst. Daarom: geen massaproductie, maar handwerk. Optimale werkcondities voor de meesters en de jonge talenten zorgen ervoor dat ze gewijd en geconcentreerd kunnen werken aan de zitmeubelen.

Koinor Producten Overzicht
Garret design zitbank
Garret design zitbank
Design sofa: Evita van Koinor
Design sofa: Evita van Koinor