Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Gazzda

Bij Gazzda draait alles om een blije en gelukkige thuis, een prettige woon- en leefwereld waar je iedere dag opnieuw weer graag naar terugkeert.

Meubelontwerper in hart en nieren

Zit je werk erop, maak dan geen onnodige overuren maar ga naar huis, neem een drankje en geniet van een fijne omgeving met een harmonische stemming; een missie die de ervaren designers op het lijf geschreven is. Zo heeft de Bosnische designer Salih Teskeredžić talrijke producten op zijn naam staan, waarvoor hij in het verleden al met diverse gerenommeerde designprijzen en –nominaties is beloond. De positieve uitstraling van zijn producten hoopt hij te kunnen transporteren naar de omgeving waar zijn meubels terecht komen.

Ook Mustafa Cohadžić is een designer die is opgegroeid in een familie die al jaren handgemaakte meubels produceert. Het beroep meubeldesigner is hem als het ware met de paplepel ingegoten.

Inspiratie vindt het Bosnische designduo in de ongerepte natuur van hun vaderland dat wemelt van de talrijke prachtige bergen, eindeloze bossen, uitgestrekte meren en indrukwekkende watervallen.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties