Noordkaap / Merken / Flowsleeping

Flowsleeping

DYNAMISCHE AKTIEF AANPASSENDE SLAAPSYSTEMEN

Je slaapt pas lekker als je op een natuurlijke wijze wordt ondersteund, en op een ongedwongen manier van houding kunt veranderen als het lichaam daaraan behoefte heeft. Gemiddeld slapen we zo’n acht uur per etmaal. Zou je zo’n lange periode onbeweeglijk stil liggen, dan zou je bij het opstaan nauwelijks nog kunnen lopen van de spierpijn. Daarom gaan wij er bij het ontwerpen van onze ergonomische slaapsystemen van uit, dat ze ze zich moeten kunnen aanpassen aan de beweeglijkheid van een mens.

FLOWSLEEPING slaapsystemen zijn AKTIEF aanpassende (of zelfregulerende) slaap-systemen die zich door hun ophanging en communicerende werking telkens opnieuw aanpassen aan veranderende houdingen.
Op die manier “onderhouden” ze de beweeglijkheid en souplesse van gewrichten, banden en spieren, zonder Uw diepe slaap te storen. In tegendeel, de aanpassing aan de lichaamsvorm en de spreiding van de druk op de huid zijn zo voortreffelijk dat er een natuurlijke overgave aan rust en ontspanning ontstaat die zijn gelijke niet kent. Dat is pas echt ergonomisch slapen.
flowsleeping-animation

AKTIEF aanpassend staat tegenover PASSIEF aanpassend.

Tegenwoordig worden steeds meer slaapsystemen ontwikkeld vanuit de visie dat een mens een onbeweeglijke pop is, die ook onbeweeglijk gehouden moet worden als hij slaapt, doormiddel van zone’s in matrassen,latinstellingen in lattenbodems en viscoelastisch schuim. We noemen dat passieve aanpassingen.

Hét slaapsysteem voor ergonomisch slapen

Lekker slapen is op een natuurlijke wijze ondersteund worden en ongedwongen van houding kunnen veranderen.

Flowsleeping Producten Overzicht
Flowform
Flowform