Waldkante

Waldkante

Merk Team 7

Producttype

Rubriek Woonaccessoires

Aanwezig in toonzaal

Afmetingen

Volledig op maat

Materiaal

natuurhout: els, eik en notelaar

 

Met Waldkante introduceert TEAM 7 zijn duurzame design als een natuurhouten wandbekleding, een perfecte aanvulling op de bekroonde interieuroplossingen van deze unieke meubelfabrikant.

Het Waldkante wandbekledingspaneel is een natuurhouten paneel, gemaakt van stroken resthout uit de buitenkant van de stam. De stroken worden met de hand samengevoegd om een aantrekkelijk esthetisch effect te bekomen. Met zijn natuurlijke kleurvariaties en lineair gestructureerde patroon heeft het Waldkante paneel de wilde charme van een stapelmuur of een leisteenformatie. De ongepolijste harmonie van de natuur verschijnt in je interieur.

Eenvoudige montage

De stroken, 20 tot 45 cm lang, worden in vier strengen tot een element verlijmd (met witte houtlijm D3) van 115 cm lang en 10 cm breed. De elementen zijn in de lengte gegroefd en overlappen aan de kopse kanten. Monteren gaat eenvoudig dankzij tand-en-groefverbindingen, schroeven en bevestigingsklemmen. Naast de aanbevolen montage op een lattenconstructie is verlijming op de wand eveneens mogelijk.

Els, eik en notelaar

Waldkante is beschikbaar in els, eik en notelaar. Het hout is, overeenkomstig met de filosofie van TEAM 7, afkomstig uit duurzaam beheerde Europese loofbossen en vrij van insecticides en schadelijke stoffen. Zo dragen deze panelen bij tot een gezond binnenklimaat waarin het prettig wonen is.

Hoe kopen?
Sluiten

Hoe Kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

              

Een muurbekleding bij Noordkaap is een topproduct van hoge kwaliteit.
Het materiaal en de afwerking kan perfect aan uw noden en smaak aangepast worden.
Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.

Kom eens langs voor een kopje thee of koffie.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag over dit meubel? Neem contact op of stuur je vraag hier door.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.