Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Lui stoel

NU aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

Comfortabel zitten in stijl – het is een genoegen dat de stoel uit de Lui familie zijn gebruiker graag schenkt. Dit zelfbewuste zitmeubel combineert de hoogste vereisten op het gebied van design en comfort.
De typische, verrimpelde look van de lui familie vinden we terug in de zitting van zowel de armloze lui stoel, van de lui plus en de grand lui. Bij de lui plus zijn de armleuningen duidelijk lager voor meer bewegingsvrijheid en een andere zithouding dan bij de grand lui.
Met een onderstel uit massief hout, draaiend onderstel of draadstalen uitvoering overtuigt elke lui stoel qua comfort en een lichte, casual look.
Edel en licht tegelijk: de geometrische vormen van het natuurhouten onderstel bieden een perfect evenwichtige basis voor de zachte ronding van de zitschaal.

Merk :
Team 7

Product type :
Eetkamerstoel

Rubriek :
Tafelen

Productinformatie

Afmetingen

b: 48 tot 60 cm
h: 87 cm
d: 60 tot 62 cm

Materiaal

Canvas, Clara en Maple bekleding in diverse kleuren

Lederen bekleding in diverse kleuren

Onderstel in (kern)beuk, eik, esdoorn, kers, noten, natuur of wit geolied of in aluminium glanzend, edelstaal uitzicht of zwart gepoederlakt

Designer: Jacob Strobel

Jacob Strobel heeft hier de eigenschappen van de materialen maximaal aangewend: zoals een kledingsstuk spant de bekleding strak over de gewelfde rugkant, terwijl ze aan de ontspannen binnenkant een aantrekkelijke drapering vertoont. Nog een modieus stijlcitaat is de dubbel afgestikte kapnaad, bekend van de gebruikelijke spijkerbroek, die voor een zowel tijdloze als casual look zorgt.
De variant in Softstrick ziet er al even opwindend uit. De hoge elasticiteit van het materiaal verzekert zacht en uitmuntend zitcomfort.
De ergonomische zitschaal in gevormd schuim is zo comfortabel als een armstoel en nodigt uit tot ontspannen zitten, maar staat met zijn vier poten toch stevig op de grond. De schaal van de Lui stoel volgt de lichaamscontouren. Onder de uitnodigende stoffering biedt een plastische zitvorm excellent comfort.
De Lui stoel is ook verkrijgbaar met draaiend onderstel in natuurlijk en zwart metaal. Na het opstaan draait deze lui stoel automatisch in beginpositie terug.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties