Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Step Eetkamerstoel

NIET aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

De Tonon Step collectie bestaat uit verschillende stoelen die stuk voor stuk eenvoud ademen. Bij Tonon waren ze namelijk toe aan een no-nonsense stoel.
Het design is een herinterpretatie van klassiekers, zodat deze stoel vertrouwd en modern aanvoelt. Daardoor staat de stoel zowel thuis als op de werkplek goed.

Een stoel is er in de eerste plaats om lekker op te kunnen zitten. En dat kan zeker op de stoelen uit de Tonon Step collectie.
De zitting van elke stoel is namelijk gemaakt van een polyurethaanschuim, dat zich precies naar jouw lichaam vormt. Zo is deze stoel een perfecte match voor iedereen!

De polyurethaanschelp wordt aangeboden in diverse prachtige kleuren maar kan ook bekleed worden met stof of leder. De aantrekkelijke 4-poots voet is beschikbaar in metaal in meerdere kleuren of  in hout. Tevens behoort er een sledepoot tot de mogelijkheden en wordt Step ook met armleuningen aangeboden.

De stoel Step van Tonon combineert nieuwe technieken en materialen met het oude gevoel van ‘thuis’.

 

Merk :
Tonon

Product type :
Eetkamerstoel

Rubriek :
Tafelen

Productinformatie

Afmetingen

h: 86 cm
b: 53, 58 (armstoel) cm
d: 54 cm

zh: 47 cm
zd: 40 cm

Materiaal

De standaardmaat is 90 x 200 cm. Alle bedden zijn inclusief lattenbodem. Er is keuze tussen een standaard rolbodem met 16 latten of een lattenbodem met 28 latten en instelbaar lendendeel. Binnen het LIFETIME Original programma is er de mogelijkheid voor speciale breedte- en lengtematen. Informeer hierover in de toonzaal of via het contactormulier.

Tenslotte is er een enorm assortiment accessoires zoals laden, hangtafeltjes, opbergboxen, naamborden, spiegels, glijbaan, planken, lampen, tapijten…

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties