Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Scooter Bureaustoel

NIET aanwezig in toonzaal

Meer info

Informatie

De Scooter is een bureaustoel die 360° kan draaien. Recht zitten met de rug tegen de rugleuning is goed voor de rug en de concentratie. Daarbij moeten beide voeten plat op de grond kunnen gezet worden. Dit alles is natuurlijk slechts mogelijk wanneer zowel uw bureau als uw bureaustoel de juiste afmetingen hebben en kunnen aangepast worden aan de verschillende behoeften. De Scooter is in dit opzicht perfect omdat hij zowel in de hoogte als in de diepte eenvoudig kan aangepast worden tezamen met de rughoogte.

Merk :
Moll

Product type :
Bureaustoel

Rubriek :
Kids

Oerdegelijk en comfortabel

Het frame van de Scooter bestaat uit dikke stalen buizen en zowel de zit als de rugleuning zijn gemaakt uit glasvezelversterkt kunststof.
De Scooter is beschikbaar in twee kleurversies : grijs of wit frame met zilverkleurig mesh. De zes-armige voetster zorgt voor stabiliteit en veiligheid. In plaats van wieltjes zijn ook voetjes onder de Scooter mogelijk.
Deze bureaustoel kan mét of zonder zit- en/of rugkussen verkregen worden. De kussens zijn verkrijgbaar in 8 mooie kleuren of 2 dessins.  Ze  kunnen gemakkelijk op de bureaustoel bevestigd worden en zijn bovendien wasbaar op 40°C.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties