Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Kleerkasten met schuifdeuren

NIET aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

Schuifdeurkasten met pit.
Elke kleerkast met schuifdeuren van Team7 wordt op maat gemaakt gezien de ruime keuze in hoogte, breedte en diepte en een breed scala aan hoogwaardige interieurinrichtingen, houtsoorten en glaskleuren.
Een innovatief glijdeurmechanisme zorgt voor nauwkeurige en perfect gedempte zwevende deuren en een superieur bedieningscomfort, hoe energiek u ook ’s ochtends de kleerkast opengooit!

Team7 voorziet drie type deuren:

Soft
Kenmerkend voor deze schuifdeur is het verticaal doorlopende houtnerfpatroon van de met de hand gemaakte massief houten fronten. In combinatie met gekleurde glazen fronten in de kleur van uw keuze maakt uw kast indruk met haar eenvoudig, onopvallend design.

Lunetto
Typisch voor de lunetto  schuifdeuren is het horizontaal lopende houtnerfpatroon en een slanke groef die de fronten visueel in hoogte verdeelt. De combinatie van echt massief hout met gekleurd glas zorgt voor een moderne mix van materialen en opent tegelijkertijd een breed scala aan individuele ontwerpopties.

Valore
Hout-hout-hout, hout-glas-hout of glas-hout-glas: dat zijn de mogelijke indelingen om de deuren van uw Valore schuifdeurkast te ontwerpen.
In het midden van de deur bevindt zich een band tussen twee scheidingsgroeven, die kan bestaan uit horizontaal generfd massief hout of gekleurd glas.
Verticale houten oppervlakken en gekleurd glas in de kleur van uw keuze zorgen voor spannende contrasten met deze centrale band.
En als je nog meer keuze wilt, kun je ook kiezen voor de reliëfversie van de houten band, die door zijn gefreesde delen die dwars over de nerf lopen een bijzonder levendig en subtiel effect heeft.

Merk :
Team 7

Product type :
Kledingkast

Rubriek :
Slapen

Productinformatie

Afmetingen

h: 210,226,240 cm
d: 40,60 cm
b: 2 of 3-voud (is aantal deuren) van de breedte: 80,96 of 128 cm

Maatwerk is mogelijk

Materiaal

hout: els, (kern)beuk, (wilde) eik, kers, (wilde) noot
behandeling: olie natuur of met pigment

glas: verschillende standaardkleuren. Optioneel elke RAL-kleur

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties