Noordkaap / Kids / Kajuitbed Original

Kajuitbed Original

Kajuitbed Original

Kids

Merk Lifetime

Productlijn Original

Producttype

Rubriek Kids

Aanwezig in toonzaal

Afmetingen

b: 207 x d: 102 x h: 83 cm

Materiaal

massief grenen (whitewash of witgelakt)

Het LIFETIME Original bed is een uitermate stabiel en veilig bed. De hoge opstaande randen en het optionele front garanderen een veilige slaapplaats. Het front is te verkrijgen met standaardfront, met illustratie of  in één van de 4 vrolijke lakkleuren.

Onder het kajuitbed kan een kastmodule geplaatst worden die zorgt voor extra bergruimte.  Heeft u vooral extra slaapplaats nodig ?  Ook dat kan met het kajuitbed door er onderaan een logeerbed in te voorzien, zelfs met een extra bedlade.  Zo kan u op een beperkte oppervlakte maar liefst 3 personen te slapen leggen !

Wanneer je gaat voor een bed uit het Original-gamma, heb je de keuze uit een ruim assortiment : basisbed, mini-hoogslaper, halfhoogslaper, hoogslaper, stapelbed (diverse mogelijkheden), hemelbed, kajuitbed en hutbed.  Naast alle verkrijgbare bedcombinaties zitten op verschillende van deze combinaties ook prachtige en bijzondere thema’s in de collectie, van Piraat en Prinses tot Morocco Chic en Boomhutbedden.

De standaardmaat is 90 x 200 cm. Alle bedden zijn inclusief lattenbodem. Er is keuze tussen een standaard rolbodem met 16 latten of een lattenbodem met 28 latten en instelbaar lendendeel. Binnen het LIFETIME Original programma is er de mogelijkheid voor speciale breedte- en lengtematen. Informeer hierover in de toonzaal of via het contactormulier.

Tenslotte is er een enorm assortiment accessoires zoals laden, hangtafeltjes, opbergboxen, naamborden, spiegels, glijbaan, planken, lampen, tapijten…

Verwante Producten

Alta Kajuitbed
Alta Kajuitbed
Hutbed Original
Hutbed Original
Hoe kopen?
Sluiten

Hoe Kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

              

Een kajuitbed bij Noordkaap is een topproduct van hoge kwaliteit.
Het materiaal en de afwerking kan perfect aan uw noden en smaak aangepast worden.
Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.

Kom eens langs voor een kopje thee of koffie.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag over dit meubel? Neem contact op of stuur je vraag hier door.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.