Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Flowform van Flowsleeping

NU aanwezig in toonzaal

Hoe kopen

Informatie

Anders slapen, beter slapen.

Slapen is iets heel individueels. Je eigen gevoel na langere tijd op een slaapsysteem te liggen, zegt veel meer dan eenders welk computerscherm of drukmeetapparaat! Ben je op zoek naar een nieuwe matras of slaapsysteem?
Ziehier enkele tips:
Je slaapsysteem moet je zodanig ondersteunen dat je horizontaal recht ligt en de uitstekende delen van je lichaam de ruimte krijgen om in de matras te zakken zonder af te knellen.

Merk :
Flowsleeping

Product type :
Bed

Rubriek :
Slapen

Productinformatie

Afmetingen

Naar wens

Lekker slapen

Lekker slapen is ‘op een natuurlijke wijze ondersteund worden en ongedwongen van houding kunnen veranderen’.

Altijd de perfecte slaaphouding

Elke arts of kinesist benadrukt vandaag het belang van de mogelijkheid tot bewegen. Als je niet in je bewegingen beperkt wordt, slaap je veel beter. Je lichaam mag niet gedwongen worden in een mal te slapen waarin bewegen moeilijk wordt.

Het balancerend slaapsysteem FlowForm® bestaat uit een matras met natuurlatex als kern. Natuurlatex is zeer elastisch en ventileert optimaal dankzij de aanwezige luchtkanaaltjes.
De natuurlijke Tencel hoes rondom de latexkern is uitstekend vochtopnemend en milieuvriendelijk. Tencel wordt gemaakt uit hout. Zilvergaren zorgt voor een anti-bacteriële werking. Een hoes kan doorstikt worden met wol, is volledig afritsbaar en wasbaar op 30°.

th_bodyformDe matras waarop je ligt, wordt gedragen door een bodem van 9 vrij bewegende latten  met daarop 45 soepele schotels. Deze latten rusten in een kader of frame op aan beide zijdelengten instelbare banden.
Op deze banden zweeft zo de FLOWFORM schotelbodem. De schotels van de bodem balanceren als het ware over deze band tot het juiste evenwicht is gevonden. Deze werking wordt ook het ‘Balanssysteem’ genoemd. Het ligcomfort is hierdoor op alle punten van de bodem gelijk. Afhankelijk van de lichaamsbouw kunnen deze banden aangetrokken of losser ingesteld worden. Zo ligt een breder persoon beter op een lossere band omdat hierdoor het slaapsysteem nog beter meegeeft.
Voor lezers of tv-kijkers in de slaapkamer wordt een handmatig of elektrisch verstelbaar slaapsysteem geboden.

FLOWFORM kan in elk ledikant geplaatst worden. Onder het frame kunnen echter ook pootjes gemonteerd worden, zodat het slaapsysteem zonder bedombouw bruikbaar is.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties