Noordkaap / Slapen / Flowform van Flowsleeping

Flowform van Flowsleeping

Flowform van Flowsleeping

Merk Flowsleeping

Producttype

Rubriek Slapen

Aanwezig in toonzaal

Anders slapen, beter slapen.

Slapen is iets heel individueels. Je eigen gevoel na langere tijd op een slaapsysteem te liggen, zegt veel meer dan eenders welk computerscherm of drukmeetapparaat! Ben je op zoek naar een nieuwe matras of slaapsysteem?
Ziehier enkele tips:
Je slaapsysteem moet je zodanig ondersteunen dat je horizontaal recht ligt en de uitstekende delen van je lichaam de ruimte krijgen om in de matras te zakken zonder af te knellen.

Lekker slapen is ‘op een natuurlijke wijze ondersteund worden en ongedwongen van houding kunnen veranderen’.

flowsleeping-animation

Elke arts of kinesist benadrukt vandaag het belang van de mogelijkheid tot bewegen. Als je niet in je bewegingen beperkt wordt, slaap je veel beter. Je lichaam mag niet gedwongen worden in een mal te slapen waarin bewegen moeilijk wordt.

Het balancerend slaapsysteem FlowForm® bestaat uit een matras met natuurlatex als kern. Natuurlatex is zeer elastisch en ventileert optimaal dankzij de aanwezige luchtkanaaltjes.
De natuurlijke Tencel hoes rondom de latexkern is uitstekend vochtopnemend en milieuvriendelijk. Tencel wordt gemaakt uit hout. Zilvergaren zorgt voor een anti-bacteriële werking. Een hoes kan doorstikt worden met wol, is volledig afritsbaar en wasbaar op 30°.

th_bodyformDe matras waarop je ligt, wordt gedragen door een bodem van 9 vrij bewegende latten  met daarop 45 soepele schotels. Deze latten rusten in een kader of frame op aan beide zijdelengten instelbare banden.
Op deze banden zweeft zo de FLOWFORM schotelbodem. De schotels van de bodem balanceren als het ware over deze band tot het juiste evenwicht is gevonden. Deze werking wordt ook het ‘Balanssysteem’ genoemd. Het ligcomfort is hierdoor op alle punten van de bodem gelijk. Afhankelijk van de lichaamsbouw kunnen deze banden aangetrokken of losser ingesteld worden. Zo ligt een breder persoon beter op een lossere band omdat hierdoor het slaapsysteem nog beter meegeeft.
Voor lezers of tv-kijkers in de slaapkamer wordt een handmatig of elektrisch verstelbaar slaapsysteem geboden.

FLOWFORM kan in elk ledikant geplaatst worden. Onder het frame kunnen echter ook pootjes gemonteerd worden, zodat het slaapsysteem zonder bedombouw bruikbaar is.

Verwante Producten

Float bed
Float bed
Easy Sleep bedden
Easy Sleep bedden
Modern Sleep Bed
Modern Sleep Bed
Hoe kopen?
Sluiten

Hoe Kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

              

Een bed bij Noordkaap is een topproduct van hoge kwaliteit.
Het materiaal en de afwerking kan perfect aan uw noden en smaak aangepast worden.
Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.

Kom eens langs voor een kopje thee of koffie.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag over dit meubel? Neem contact op of stuur je vraag hier door.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.