Search

Massieve en tijdloze meubelen,

gemaakt met respect voor gebruiker en natuur

Filigno Home Entertainment

NIET aanwezig in toonzaal

Een vraag over dit meubel?
Contacteer ons

Informatie

Net als Cubus en Cubus pure biedt het Filigno home entertainment- of tv-kastprogramma een intelligent ventilatiesysteem ter voorkoming van een oververhitting van de apparaten en kleppen achteraan het bovenblad die zorgen voor een comfortabele toegang tot het onzichtbare kabelbeheer.
Wat Filigno kasten  bijzonder maakt, is de zeer fijne materiaaldikte. TEAM 7 demonstreert in deze wandkasten zijn technologische uitmuntendheid met massief houten platen van slechts 12 mm die het meubelcorpus omvatten als een passe-partout. Een fijne schaduwvoeg van slechts 2 mm tussen het bovenblad en de zijkanten doorbreekt de massiviteit van het volume en benadrukt het ranke ontwerp.
Een tv-kast Filigno maakt U zo groot of klein als U wenst, de ruimte vraagt. Modules in talloze maten kunnen met elkaar gecombineerd en gevuld worden met schuiven, kleppen of deuren.
Hout, gekleurd glas, keramiek, en luidsprekerdoek kunnen bij de samenstelling van uw geliefkoosde tv-kast vrijwel onbeperkt met elkaar gecombineerd worden.

Merk :
Team 7

Productlijn :
Filigno

Product type :
TV-kast

Rubriek :
Opbergen

Productinformatie

Afmetingen

Breedte en hoogte: volledig modulair
d: 48 of 58 cm

Maatwerk mogelijk

Materiaal

Massief hout – elzenhout, beuk, kernbeuk, esdoorn, eik, kers, en noten, wit of natuur geolied
Fronten (deuren, kleppen, laden, …) kunnen in hout of bekleed met mat of blinkend glas in diverse kleuren, met luidsprekerdoek of keramiek

Uitermate aanpasbaar & Technisch doordacht

Filigno kan individueel worden gepland met talrijke hoogtes, breedtes en dieptes uit het TEAM 7 corpussysteem. Naast de verschillende houtsoorten zijn de fronten van draaideuren, luiken en kleppen ook verkrijgbaar in gekleurd glas of keramiek.

Filigno home entertainment biedt technisch doordachte oplossingen voor alle toepassingen op het gebied van de entertainmentelektronica – van home cinema tot highe end audio.

Hoe kopen?

Kwaliteit moet je zien en voelen

Heb je een vraag over dit meubel? Stuur je vraag hier door of neem contact op via telefoon of email

Onze meubelen persoonlijk komen ervaren is eigenlijk een must.
Wij maken graag tijd voor u!

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht!

We laten je spoedig iets weten.
Kan je niet wachten? Bel ons op 015 245 800.


Noordkaap Nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwtjes, promoties en meer.  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kunnen
we voor u vinden?

Suggesties